Kattenoppas (en andere dierenverzorging) bij u thuis.

    pexels-photo-326875.jpegHappie

Ik (gediplomeerd dierenpensionhoudster/verzorgster, ingeschreven bij het Honden & Kattenbesluit) verzorg uw dieren (katten, konijnen enzovoort) bij u thuis als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of een paar dagen/weken van huis bent. Je huisdier blijft op haar of zijn oude vertrouwde omgeving en dat is wel zo fijn. Ik verschoon de (katten)bakken, was de etens-water bakjes, geef ze hun eten, ververs dagelijks het water. Soms hebben dieren medicijnen nodig. Bijvoorbeeld diabetes, nier en schildklierproblemen komen regelmatig voor bij katten. Ik geef ze hun afgesproken hoeveelheid insuline of andere medicatie. Meestal maak ik tijdens ieder bezoek een kort verslagje indien gewenst naast het op de hoogte houden per mail/whatsapp. 

Af en toe laat ik ook honden individueel uit. Vaak tijdelijk bijvoorbeeld als iemand het zelf niet kan in verband met ziekte of dagje weg al is het leukst natuurlijk als je hond mee kan.  De hond(en) gaan mee op de achterbank van mijn auto, niet in kooien. Ik ga met ze naar een hondenspeelplaats of landgoed Beerschoten voor een lange wandeling.

Ik kom eerst vrijblijvend langs om kennis te maken met de dieren en met de baasjes. Tijdens die kennismaking maken we afspraken omtrent de hoeveelheid eten, verzorging, verschoning kattenbakken, aandacht, bijzonderheden en eigen-aardigheden, bijzonderheden van de katten, en afspraken over de sleuteloverdracht. Verder kunnen er afspraken gemaakt worden over de post, de kliko, eventuele planten, gordijnen. Alles wordt vastgelegd in het verslag. 

De gemaakte afspraken bevestig ik schriftelijk (digitaal) per mail of whatsapp met daarbij een verslagje van het kennismakingsgesprek.  

Tarief in overleg. Gemiddeld 10 euro per bezoek ongeacht het aantal dieren.

De kittens die geboren zijn tijdens de vakantie van de baasjes !

Katten en dierenverzorging Utrecht en omgeving

GwendolineBlankensteyn

Mobiele telefoon 06-16049062 (voor spoedvragen)
whatsapp 06-55051206

Aan te bevelen boek:  “Kalmerende Signalen” van Turid Rugaas.

—————————————————————————————————————————————–

Advertenties