Iets over mij

 

In het kort.. 

Geboren op de 11de verdieping van het Sophia ziekenhuis te Zwolle, opgegroeid op een groot 24 hectare bedrijf in Zuidelijk Flevoland was ik altijd al gek op dieren. We woonden tegenover het Kuinderbos waar je s’ ochtends de herten kon zien lopen. Als 12 jarige verzorgde ik een paard, 12 schapen, een pony en een geitje, zes poezen en een klein bruin hondje Beertje.

Toen ik 5 was wist ik het al…. ik wilde dierenarts worden. Maar ik was een Alpha type, sociaal en kunstzinnig. Eerst naar de Kunstacademie, daarna de Sociale Academie ‘De Nijenburgh’, Verschillende banen gehad voor ik terecht kwam bij een Japans verkoopkantoor Marlux waar ik gewerkt heb als directie-secretaresse van de directeur mevrouw Betty Chang. Toen het bedrijf naar Brussel verhuisde ben ik iets heel anders gaan doen alhoewel…. de vakopleiding dierenpensionhouders/dierenverzorging. Ik sta geregistreerd en ben ingeschreven bij het Honden & Kattenbesluit.

Ik heb plannen om een stuk grond te kopen in Roemenië en een asiel te (laten) bouwen conform de Nederlandse richtlijnen, vastgelegd in  het Honden & Kattenbesluit. (met behulp van o.a crowdfunding) Maar voorlopig niet. Mijn twee lieve handenbindertjes Tessa en Cindy kunnen niet zonder mij. Al hebben ze het nog zo leuk en goed bij een logeeradresje voor een paar dagen, ze huilen 24 per dag tot ik er weer ben.

Het dieren verzorgen bij mensen thuis is erg leuk én afwisselend. Het contact met de mensen, de kennismakingen, het op de hoogte houden van het thuisfront, de dieren, de waardering.  En ieder dier, iedere poes, iedere kat, ieder konijntje, iedere hond is uniek.  Ik heb zelf op dit moment geen poezen.  Een paar jaar terug heb ik de 2 erg leuke handenbindertjes Tessa en Cindy van respectievelijk 9 en 10 jaar geadopteerd. Cindy kan niet samen met poezen in één huis. HELAAS!  Hun baasje kon er helaas zelf niet meer voor zorgen en ik had inmiddels een band met de twee kleine hondjes. Ze waren van een mevrouw waarvoor ik gevraagd was door thuiszorg om Tessie en Cindy drie keer per week uit te laten.  

u202a31-6-55051206u202c-20181110_185631
Tessa

Cintje

Cindy

 

 

 

pexels-photo-1003998.jpeg

Gravin Estelly

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Gewone mobiel voor vragen bellen of SMS naar: 06-19589609

 


 

 

Advertenties